LIFE

Anamaria Prodan, prima apariție publică alături de iubitul ei

Anamaria Prodan și-a făcut apariția la premiera filmului în care joacă, „Complotul bonelor”, la brațul iubitului ei, Ronald Gavril, fiind prima lor apariție în calitate de cuplu.

Marți, 6 februarie, a avut loc premiera filmului la București, iar Anamaria Prodan a venit însoțită de iubitul ei, Ronald Gavril. Sportivul, care locuiește în Statele Unite ale Americii, a venit special pentru a fi alături de partenera sa în această perioadă specială și încărcată de emoții. Boxerul a făcut-o pe Anamaria să creadă din nou în iubire, după ce a fost dezamăgită de trădarea lui Laurențiu Reghecampf.

„Suntem fericiți, suntem împreună și doar asta contează acum. Mă bucur de fiecare clipă și sper ca viața să ne ofere numai lucruri frumoase. Ne completăm unul pe altul”, a declarat Anamaria Prodan pentru WOWbiz.ro.

Ronald Gavril a făcut și el câteva declarații despre Anamaria Prodan.

„Am venit să o susțin pe Ana într-un moment foarte important din cariera ei. E o femeie specială și nu doar eu știu acest lucru, ci toți cei care o cunosc” a spus sportivul.

Pe covorul roșu, Anamaria Prodan a purtat o ținută spectaculoasă. Impresara a optat pentru o rochie neagră și un corset argintiu strălucitor la care a asortat o geantă și pantofi strălucitori.

„Am avut emoții duble. E firesc, e normal. A venit momentul să ieșim public. Eu zic că a fost ok, un film de familie, pentru copii, ușor, unde lumea se poate relaxa fără să audă înjurături sau vulgarități. Eu îmi doresc și alte filme în viitor, să vedem ce spun oamenii. Cum s-ar numi un film despre viața mea? «Anamaria Prodan, punct și de la capăt»”, a declarat impresara pentru gsp.ro.

Comment here