LIFE

Anamaria Prodan, decizie radicală în plin proces de divorț. În ce țară se mută

Agentul de jucători a dezvăluit că se va muta definitiv din România în Statele Unite ale Americii, unde copilul pe care îl are cu antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf junior, își va continua studiile.

Anamaria Prodan, care are cetățenie americană, a susținut că, în același timp, va petrece mult timp și în Dubai, acolo unde deține o casă.

”Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și la Dubai. Bebe (n.r. Laurențiu Reghecampf junior) o să meargă pe urmele surorilor lui, care la 14 ani au făcut Boarding School în America. El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copiii sunt răi, oamenii vorbesc, așa că mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos, fără să dăm peste niște neaveniți fără școală, care vin să comenteze”, a declarat Anamaria Prodan, la Kanal D.

După confirmarea divorțului de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan s-a concentrat pe afaceri și a anunțat că a investit un milion de euro într-o criptomonedă. De asemenea, Anamaria Prodan și-a deschis un magazin în care comercializează băuturi alcoolice.

În interviul pentru emisiunea „Teo Show”, impresara a făcut mărturisiri și despre consecințele divorțului de Reghecampf.

„Am stat de vorbă, nu știm exact ce s-a întâmplat, dar vom afla, luăm lucrurile încet așa cum vin și trăim frumos pentru că atunci când iubești un om, îl lași să facă ceea ce îl face pe el fericit și alegerile noastre dacă sunt ieftine, plătim scump. Cu siguranță, el se vă trezi, vă cauta să vadă ce s-a întâmplat și de unde au venit lucrurile astea în viață familiei lui. Dacă nu se va trezi, în altă viață când va veni, va repara greșeala și uite așa. Dacă se vă trezi, nimeni nu o să rămână nepedepsit. Nimeni care a stat în spate și și-a dorit și acum se bucură pe toate terasele din București. Nu are de ce să se bucure pentru că cine rade la urmă, râde mai bine. (…) Știu că nu o să rămân singură, o să caut fericirea toată viața și o să mă mărit”, a declarat Anamaria Prodan.

Comment here