Stirile ZileiTârgu-Jiu

Analiştii, despre VICTORIILE lui Weber şi Romanescu

Principalii analiști, reacții pe marginea scorurilor surprinzătoare obținute la Gorj. Ionel Manțog și Pantelimon Manta văd plusuri în dreptul lui Marcel Romanescu și-al lui Mihai Weber. Dan Ilie Morega și Viorel Caragea cred că scorul PSD se datorează primarilor, care au fost alimentați cu bani serioși pentru investiții, în ultima perioadă.

Ionel Manțog este de părere că victoria lui Klaus Iohannis la Târgu-Jiu, în primul tur al prezidențialelor, se datorează atât primarului Marcel Romanescu cât și trendului crescător general, din marile orașe, al candidatului PNL. Cât despre PSD, consideră că rezultatul obținut de Weber este unul foarte bun.

Pantelimon Manta observă că Marcel Romanescu ”începe să aibă vână” în politica din Gorj. În privința celor 37 de procente obținute de PSD în județ, este de părere că se datorează mobilizării noii echipe de șefi a partidului, Mihai Weber-Cosmin Popescu.

Pentru Dan Ilie Morega a fost o surpriză plăcută victoria obținută de organizația condusă de Marcel Romanescu, la scrutinul de duminică.

În privința PSD, Morega pune rezultatul pe seama primarilor, care “au fost alimentați cu bani” de la Consiliul Județean.  

Viorel Caragea nu vede o victorie în dreptul lui Marcel Romanescu, din moment ce a avut cu 2000 de voturi mai puțin decât la alegerile parțiale din 2017. În privința PSD, crede că scorul pentru Dăncilă se datorează primarilor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here