Muzicale

Ana Munteanu – Chocolat

Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii-concurs Vocea României 2017 și interpreta rolului principal în musical-ul “Mamma Mia!”, în rolul Sophie, a lansat single-ul “Chocolat”.

Ana Munteanu revine pe piața muzicală cu o nouă piesă, de data aceasta în limba franceză. Ana cântă de la vârsta de 5 ani și, în prezent, este eleva Liceului de Muzică “Ciprian Porumbescu” din Chișinău. Talentul și pasiunea pentru muzică le-a moștenit de la părinții ei, chiar dacă aceștia nu au performat niciodată în acest domeniu. Studiază xilofonul, tobele și pianul, este fană declarată a legendarului cântăreț rus, Vladimir Visotki, adoră limba franceză și iubește muzica. În 2014, la numai 13 ani, tânăra a câștigat “Moldova are Talent”, cu piesa Patriciei Kaas – “Il parle d’amour”.

În palmares are mai multe premii muzicale: “Două inimi gemene”, Chișinău, 2014 – premiul I, “Mărul de Aur”, Chișinău, 2014 – premiul I, “Jocurile Delfice”, Rusia, 2012 – Medalia de Aur. La Vocea României 2017, Ana a l-a cucerit pe Smiley încă de la audițiile pe nevăzute, când a interpretat “Bensonhurst Blues” în cadrul primului episod al sezonului. A demonstrat pas cu pas că este Vocea. A spus tuturor că “It’s a Man’s World”, un moment excepțional devenit viral pe internet, a cântat despre inimă, după șlagărul “Of, inimioară”, de la Luminița Dobrescu și a cucerit cu timbrul aparte. A ajuns apoi în finală alături de alte trei voci feminine și a convins cea mai mare parte a publicului să o voteze.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here