Stirile ZileiTârgu-Jiu

AMPLĂ anchetă epidemiologică în Gorj

O amplă anchetă epidemiologică se desfășoară în Gorj, după ce un tânăr de 25 de ani din comuna Prigoria a fost depistat ca fiind infectat cu coronavirus.

Conform prefectului de Gorj, Cristinel Rujan, ancheta vizează în continuare atât depistarea persoanelor care au intrat în contact cu italianul de 71 de ani, cât și a celor intrate în contact cu tânărul din Prigoria, precum și prelevarea de probe biologice.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a emis o hotărâre, a anunțat, prefectul de Gorj, în această dimineață, hotărâre care prevede, printre altele suspendarea cursurilor școlare și a oricăror activități cu public în comuna Prigoria. Persoanele care au intrat în contact cu bărbatul infectat au fost izolate.

Prefectul  Cristinel Rujan a anunțat și că jandarmii și poliția se vor ocupa de izolarea și paza persoanelor aflate în carantină. Primăriile trebuie să asigure apă, hrană sau alte bunuri necesare familiilor izolate. În plus, trebuie asigurați dezinfectanți în toate entitățile publice sau private de pe raza județului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here