Muzicale

AMI – Tramvai

AMI a lansat piesa “Tramvai”, ca o metaforă despre călătoria cu tramvaiul şi dorul de cel drag.

“Tramvai” este o piesă catchy, cu refren uşor de reţinut şi cu acorduri orchestrale. AMI este eterna călătoare în videoclipul piesei, rătăcind printre tramvaie de epocă, în depouri şi în superbul oraş Timişoara. Tramvaiul este de altfel un simbol al oraşului, care a beneficiat de acest mijloc de transport încă de la finalul anilor 1800. A fost unul dintre primele oraşe din Europa cu tramvaie în anul 1899. Acest mijloc de transport a devenit o atracţie turistică, ba chiar şi restaurant pe roţi, pentru turişti şi amatorii de cine romantice.

“Tramvai” este piesa care mă aduce în staţia cu amintiri ale unei poveşti reale inspirate din viaţa mea, demult stinsă, dar niciodată uitată. Ştiu că toţi avem acel loc spre care ne întoarcem, acea staţie unde găsim emoţii, stări, amintiri, poveşti de dragoste demult apuse, dar care încă ne fac să zâmbim. Pentru mine de această dată, acel “loc”, a fost într-un tramvai, care m-a şi inspirat să compun această piesă şi să scriu despre trăirile mele!” a spus AMI.

Piesa a fost compusă de AMI şi Adi Colceru (David Deejay), iar călătoria cu tramvaiul a fost folosită ca metaforă pentru drumul prin viaţă. AMI a devenit cunoscută publicului din România în ultimii ani prin piese ca “Playa En Costa Rica” şi “Te-aştept diseară”. Tânăra a studiat muzica în Baia Mare şi a terminat Conservatorul din Bucureşti.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Vezi articol pe Radio Infinit […]

Comment here