Sportive

Americanul Jake Spurgeon, noul jucător al CSM Târgu-Jiu

CSM Târgu-Jiu a efectuat încă un transfer pentru echipa de baschet. Americanul Jack Spurgeon este noua extremă a echipei antrenate de Claudiu Alionescu.

Baschetbalistul american are 23 de ani, 2,01m și a fost coleg cu Darien McClain la Azusa Pacific, echipă de la care a venit în România. Spurgeon este la prima experiență baschetbalistică în Europa. Jucător de pozițiile 3-4, Jack Spurgeon este al treilea american din lotul echipei gorjene și a semnat pentru un sezon cu CSM.

Jake Spurgeon s-a născut pe 27 noiembrie 1996, în orașul Sherwood-Beaverton, Oregon(SUA). Provine dintr-o familie de sportivi, tatăl său, Jeff, a jucat și el baschet, pentru George Fox University. Jack a început baschetul la Lakeridge High School, fiind unul dintre cei mai buni baschetbaliști din campionatul destinat tinerilor jucători din statul Oregon, fiind recompensat cu numeroase premii individuale. În 2015, a trecut la echipa Universității din Seattle, unde a jucat până în 2018. Și-a încheiat junioratul la finele sezonului 2018-2019, la Universitatea Azusa Pacific. A făcut, apoi, pasul la seniori și, în 2019, a semnat cu Azusa Pacific Cougars primul contract la seniori și a evoluat în campionatul Pacific West Conference, unde a fost coleg cu Darien McClain.

Jack Spurgeon este cel de-al patrulea jucător străin din lotul CSM Târgu-Jiu, după americanii Darien McClain şi Kevin Allen și georgianul Revaz Rogava.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here