Din JudetStirile Zilei

Amenințat de mafia pădurilor? Coroane și lumânări la poarta unui fost polițist local

Mesaj de tip mafiot, în comuna gorjeană  Peștișani. Coroane și lumânări au fost depuse la poarta unui fost polițist local, într-una din nopțile trecute.

Este vorba despre fostul agent Silvestru Tivig care bănuiește că de vină ar fi inculpați din dosarul ”Mafia Pădurilor”. Macabra descoperire a fost făcută de fratele polițistului, Virgil.

Silvestru Tivig a povestit că a mai fost amenințat. Un dispozitiv pirotehnic i-ar fi fost amplasat între lemnele de foc. Un alt coleg de-ai săi a și fost rănit la picioare de o capsă explozivă. Fostul polițist local s-a temut după ce a văzut coroane și lumânări la poartă, așa că a decis să-și ducă familia la Târgu-Jiu.

Silvestru Tivig crede că tot ceea ce i se întâmplă, dar și desființarea Poliției Locale din Peștișani au legătură cu implicarea agenților în stoparea furturilor de lemne din zonă. O anchetă a Parchetului Județean a dus, cu un an și ceva în urmă, la mai multe arestări în dosarul „Mafia Pădurilor”, dar cercetările nu au fost încheiate nici până acum.

Comments (1)

  1. ionica popescu

    Daca-i prost si nu ia spaga,,.

Comment here