RovinariStirile Zilei

Amenință, din nou, cu DEMISIA. Robert Filip: Sloganul nostru a fost ”Hai la treabă!”. Care treabă?

”Sloganul nostru a fost ”Hai la treabă!”. Care treabă, că nu vrea nimeni să vină” spune primarul Robert Filip care amenință, din nou, că-și va da demisia din funcția de vicepreședinte al PNL Gorj.

Filip este nemulțumit pentru că, de 2 ani, nu reușește să facă fabrica de gips carton în oraș. În mai multe rânduri a acuzat, public, că-i sunt puse bețe-n roate din zona investitorului cu același domeniu de activitate, de la Turceni. Primarul din Rovinari acuză că șefii Complexului Energetic Oltenia încalcă legea flagrant.  

Filip susține că a discutat problema noii fabricii pe care vrea s-o facă la Rovinari la toate nivelurile, inclusiv cu ministrul Virgil Popescu și cu Ludovic Orban, președintele partidului. Miercuri, i-a trimis scrisoare și președintelui țării, Klaus Iohannis.

Primarul din Rovinari mai spune că CE  Oltenia este condus de ”doljeni care nu vor vrea niciodată binele județului Gorj”. În plus, Filip ironizează și sloganul pe care senatorul Ion Iordache l-a folosit în campania electorală ”Hai la treabă”.

Filip reafirmă că o eventuală realizare a fabricii de gips carton, la Rovinari, nu ar duce la închiderea celei de la Turceni, ambele folosind cenușa rezultată din arderea cărbunelui.

Comment here