Din JudetMinerit și EnergieStirile Zilei

Amenință cu PROTESTE! Cotojman: Dacă nu sunt virați banii, pe 14 mai suntem în fața CE Oltenia!

Primarul Liviu Cotojman amenință cu PROTESTE în fața sediului Complexului Energetic Oltenia, dacă nu se plătește uzufructul pe 2017, până pe data de 13 mai.

Sunt restanțe de 3 ani. Luni, doi dintre șefii CEO, Daniel Burlan și Gheorghe Dobrițanu, au discutat cu oamenii din Roșia de Amaradia iar spiritele s-au încins în momentul în care au fost invocate diverse pretexte care ar fi împiedicat plata banilor.

CEO trebuie să vireze 6 miliarde de lei vechi, pe cei 3 ani, către  cele 220 de persoane care au cedat terenuri către unitatea minieră.

Locuitorii din Roșia de Amaradia ar prefera ca terenurile afectate de minerit să fie redate circuitului agricol, pentru a putea încasa subvenții de la APIA, mai spune Cotojman. Edilul amenință cu proteste dacă CE Oltenia nu va vira, până pe 13 mai, uzufructul pe un an.

Cotojman vorbește din nou despre rezervele de cărbune de pe raza comunei Roșia de Amaradia, deși este pesimist privind redeschiderea perimetrului. Edilul amintește că sunt două islazuri care pot fi puse, în orice moment, la dispoziția CE Oltenia.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here