Stirile ZileiTârgu-Jiu

Amânare în procesul Capotă- CJ Gorj. ”Am clacat psihic, atunci! Plecarea mea a fost o AIUREALĂ”

A fost termen în procesul Gigel Capotă-Consiliul Județean Gorj, joi, la Tribunalul Gorj. S-a decis însă amânarea judecății pentru data de 30 decembrie. Fostul manager al Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu consideră că ar trebui să revină în funcție, întrucât Consiliul Județean nu ar fi emis dispoziția de încetare a contractului său de mandat.

În luna noiembrie, în plină campanie pentru alegerile prezidențiale pe fondul multor scandaluri în care fusese implicată unitatea medicală, Capotă a fost de acord să plece din postul de manager, directorul financiar Dumitru Vienescu fiind numit în locul său. Ulterior, spre surprinderea tuturor, Capotă s-a răzgândit, și-a retractat, la notariat, acordul de renunțare la post, afirmând că a fost nevoit să plece ca urmare a presiunilor făcute de liderii PSD. 

Gigel Capotă le-a povestit jurnaliștilor cum a ajuns la acordul cu liderii PSD Gorj, Mihai Weber și Cosmin Popescu, în urma căruia și-a dat inițial demisia din funcția de manager, în campania electorală pentru Viorica Dăncilă, pentru ca, apoi, să se răzgândească.

Gigel Capotă susține că șefii județului nu au intrat nici până azi în legalitate, în sensul că mandatul său de manager este încă în vigoare.

Capotă s-a plâns și că a fost supus unor presiuni mari, în acest an.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (2)

  1. […] Gigel Capota  a spus ca a ajuns la acordul cu liderii PSD Gorj, Mihai Weber si Cosmin Popescu, in urma caruia si-a dat initial demisia din functia de manager, pentru ca Viorica Dancila sa obtina mai multe voturi in judet, anunta Radio Infinit. […]

Comment here