LIFE

Amalia Năstase a publicat primele poze de la nunta secretă din Las Vegas

Amalia Năstase, care a dezvăluit în 2018 că s-a căsătorit cu Răzvan Vasilescu în Las Vegas, a publicat primele fotografii de la nunta secretă cu cel alături de care a început o relaţie în 2010.

În imaginile postate pe contul său de Instagram, fosta soţie a lui Ilie Năstase apare în rochie de mireasă alături de Răzvan Vasilescu, într-o ceremonie care a fost oficiată de un imitator al lui Elvis Presley.

„Ce s-a întâmplat în Vegas?“, a scris Amalia Năstase în descrierea postării, alături de hashtag-urile „acum trei ani“, „nuntă în Vegas“ şi un emoticon cu un inel.

La eveniment au fost prezente şi cele două fete pe care vedeta le are din căsnicia cu Ilie Năstase, Alessia şi Emma. Amalia mai are un băieţel în vârstă de patru ani şi cu omul de afaceri Răzvan Vasilescu.

Amalia mărturisea, în 2018, că şi-a păstrat numele de familie: „Nu ştie presa că eu sunt recăsătorită. Pentru că nu am anunţat. Este un lucru pe care l-am făcut fără să ne ascundem, dar nu l-am făcut în România. Este un inel de logodnă, care este şi verighetă. A fost o căsătorie civilă, în Las Vegas. Au fost şi fetele, a fost o nebunie. Durează o secundă să semnezi nişte acte. În certificatul meu de căsătorie suntem căsătoriţi, dar fiecare cu numele lui“.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here