LIFE

Alina Pușcaș, prezentatoarea de la “Te cunosc de undeva”, are coronavirus

Alina Pușcaș a declarat, pentru revista Elle, că a fost infectată cu COVID-19, fiind asimptomatică și că se află acum internată la spitalul militar mobil din Otopeni. Prezentatoarea de la “Te cunosc de undeva” a mărturisit că s-a întâlnit cu mai mulți colegi, iar după confirmarea recentă a altor cazuri a decis să-și facă și ea un test.

Vedeta TV a explicat pentru revista Elle că “nu s-a aflat printre acei colegi de la «Te cunosc de undeva» care au stat în apropierea celor confirmați”, pentru că nu a participat la acele filmări. Ea spune, însă, că mai multe vedete s-au întâlnit în urmă cu aproximativ 12 zile, iar “cei care au fost confirmați acum și au fost chemați la testare s-au întâlnit și în timpul săptămânii în curs”. Vedeta a declarat că a decis să-și facă un test, după ce a aflat că alți colegi au fost infectați, printre care cântăreții Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu.

Ea a mai spus că, spre deosebire de colegii ei care sunt internați la “Matei Balș”, a preferat să se interneze la spitalul militar mobil din incinta “Ana Aslan”.

“Sunt într-un cort, într-un cort militar foarte comod, nimic de zis, la 3 metri de ușa cortului, unde se vede pădurea, ciripesc păsărelele, este liniște, este frumos, sunt optimistă. După cum se vede, sunt și eu pozitivă ca atitudine, nu numai ca rezultat”, a declarat Alina.

Vedeta TV a mai spus că nu a avut niciun simptom: “Nu am tușit o dată, nu am avut febră, nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare”.

În mesajul ei, Alina Pușcaș le transmite celor care au fost infectați cu COVID-19 că “nu trebuie să te simți prost sau să te simți blamat, pentru că nu ai nicio vină”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here