Muzicale

Alina Eremia x Aerozen – Ultimul Nivel

Alina Eremia pășește cu încredere în sfera muzicii urbane alături de Aerozen cu „Ultimul nivel”, piesă ce a fost cântată, spre delectarea fanilor, în premieră la festivalul ”Beach, Please!”.

„Ultimul nivel” are un beat groovy de trap și vorbește despre momentul în care distanța ar fi varianta ideală pentru doi oameni, despărțindu-i, de fapt, părerile și valorile diferite. Piesa a fost scrisă de Theea Miculescu, Alina Eremia, Alexandru Turcu și Aerozen, iar de producție s-a ocupat Alexandru Turcu.

"<<Ultimul nivel>> este prima piesă de pe EP-ul <<Oh, no>>, care se va lansa în curând. Am experimentat în afara zonei muzicale cu care v-am obișnuit și așa s-a născut colecția de piese. Îmi place mult rezultatul final și cred că Aerozen a adus flavour-ul perfect pe piesa <<Ultimul nivel>>", a declarat Alina Eremia.

Aerozen a adăugat:

"Am încercat să preiau din feeling-ul special al Alinei atunci când mi-am pus versurile pe această piesă, însă am păstrat și ceea ce mă reprezintă. Cred că am conturat împreună ceva chiar tare".

Comment here