LIFE

Alina Eremia, primele declarații după ce a fost operată de urgență: «Mi-a fost teamă»

Alina Eremia a fost operată de urgență la nas, după ce timp de mai mulți ani, a evitat să se lase pe mâna medicilor din teama de durere sau a anumitor complicații. Artista s-a filmat pe rețelele de socializare, la scurt după operație, recunoscând că a fost nevoită să recurgă la ajutorul medicilor, însă acum este bine.

Alina Eremia a ajuns la spital de urgență, unde a suferit o intervenție la nivelul nasului, a fost operată de deviație de sept, deoarece timp de 20 de ani a fost dependentă de picături pe care și le administra zilnic. Artista hiturilor «A fost o nebunie» și «Poartă-mă» a recunoscut că din cauza amânării operației, a făcut rinită cronică, dar și alte complicații. Alina Eremia risca să-și afecteze corzile vocale, dacă nu se prezenta la medic de urgență.

„Sunt ok. Operația de deviație de sept a fost una reușită. Deși am amânat-o foarte mult timp, trebuia să o fac de acum mulți ani. Foloseam picături de nas în fiecare zi timp de 20 de ani. Se agravase, nu își mai făceau efectul. Rezultau nopți nedormite și migrene. Au apărut complicații, am făcut rinită cronică. Mi-a fost teamă, știam de metodele clasice de operație și de asta am evitat mult timp să fac asta. Tehnologia a evoluat, și acum operația e mult mai puțin agresivă. Recuperarea este mult mai rapidă, mai ușoară. Sunt multe avantaje”, a povestit Alina Eremia, pe rețelele de socializare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here