LIFE

Alina Ceușan a născut după 12 ore de travaliu

Alina Ceușan a trăit marţi, 15 septembrie, cel mai intens moment din viața ei. A născut un băiețel perfect sănătos, după un travaliu de 12 ore și, se pare, o cezariană de urgență.

Alina Ceușan (26 de ani) a făcut primele declarații după ce a născut și a pus, pe Instagram, fotografii cu bebelușul.

“Douăsprezece ore de travaliu, o oră de împins. Rezultatul: bebeluș Rock Tisha 15.09.2020, 4:44. Primele mele cuvinte către el: «Deci tu ai fost tot acest timp, înăuntru»”, a scris celebra bloggeriță pe contul de socializare.

Alina Ceușan face parte din linia întâi a influencerilor autohtoni, iar publicul a cunoscut-o mai bine în emisiunea „Asia Express”, de la Antena 1, unde a participat alături de buna ei prietenă, Carmen Grebenișan. Cel care i-a devenit soț, Raul Tișa, a cerut-o în căsătorie de două ori, căci prima dată frumoasa blondă a fost nehotărâtă și a întârziat să ofere un răspuns clar. Modul în care Raul a ales să o ceară în căsătorie pe Alina, după mai bine de 6 ani de relație, a fost unul complet inedit. Bărbatul a ascuns inelul de logodnă într-o înghețată! Nunta a avut loc în anul 2019, la Castelul Banffy, în Cluj, unde cei doi au avut parte de o petrecere de vis și au sărbătorit dragostea alături de sute de invitați. 

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here