Stirile ZileiTârgu-Jiu

Alin Văcaru: Dacă se alege din rândul consilierilor, VOI AVEA preşedinţia CJ Gorj

Alin Văcaru este convins că Pro România va obține președinția Consiliului Județean Gorj, dacă va fi vot între consilieri. La  Interviurile Infinit FM, deputatul a sugerat că la mijloc ar fi o înțelegere politică la nivel înalt. Numai că, Mihai Weber, președintele PSD Gorj, reafirmă că este exclus să cedeze această funcție. Pantelimon Manta, pe de altă parte,  nu exclude o înțelegere Ponta – Ciolacu pentru președinția Consiliului Județean Gorj, dar nu crede că centrul va trece peste voința organizației PSD Gorj.

În urmă cu o săptămână, Alin Văcaru afirma că o posibilă alianță cu PSD, la Gorj, pentru alegerile locale, ar putea fi făcută la modul: vă susținem candidatul la Târgu-Jiu, ne dați președinția Consiliului Județean Gorj. Declarația deputatului a stârnit reacții virulente din rândul social-democraților. Luni, la Interviurile Infinit FM, Văcaru a afirmat că Pro România va avea președinția Consiliului Județean Gorj, dacă desemnarea se va face din rândul consilierilor.

Alin Văcaru a criticat și aspecte din activitatea lui Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, și-n special faptul că a băgat Întreprinderea de Drumuri și Poduri în insolvență.  

Cât despre persoana ce va fi propusă pentru președinția Consiliului Județean Gorj, Văcaru a spus că poate fi el, Ion Ișfan sau altcineva cu care se află în discuții.

Mihai Weber, președintele PSD Gorj, exclude orice discuție despre cedarea postului de președinte al Cosniliului Județean Gorj.  

”Va candida Cosmin Popescu și va câștiga. Ar fi culmea ca un partid cu câteva procente să impună ceva PSD! Mi se par niște chestii mai poetice” declară deputatul.

Weber consideră că nu există un contracandidat care să-i pună probleme lui Cosmin Popescu, la alegerile locale din iunie.

Pantelimon Manta crede că diferența dintre PSD și Pro România va fi de 4-5 ori mai mare, la alegerile locale. Prin urmare, nu vede cum ar putea obține partidul lui Ponta președinția Consiliului Județean Gorj. Nu exclude, însă, o înțelegere la nivel înalt, deși  nu crede că se poate trece peste capul PSD Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here