Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

Alin Munteanu: Sunt foarte mulți care nu aveau ce să caute la selecție

Președintele Cartel Alfa Gorj, Alin Munteanu, nu crede că selecția pentru noul directorat al Complexului Energetic Oltenia poate fi anulată. Liderul sindical spune că foarte mulți dintre cei care și-au depus dosarele “nu aveau ce să caute” la această selecție.

”Sunt vreo 2-3 care au participat la concurs și mă așteptam să-l treacă, dar sunt și foarte mulți care nu aveau ce să caute și acum sunt afectați” declară Munteanu.

Doar trei persoane, din peste 30 de candidați, au rămas pe lista scurtă. Este vorba despre actualii directori Dan Plaveti, Cosmin Trufelea și Ion Bălășoiu.     

Comments (4)

 1. Stie toata lumea că vorbești după dictare și ale cui sunt textele, însă acum ai autentificat .

 2. Nici.unu nu trebuia sa între,nici unul nu e capabil ,asa ca degeaba se chinuie ei sa anuleze,dacă asta ar fi pe bune,sigur nu ar întra nici unul

 3. Bobby Trompetu

  Daca intervine DNA-ul sa vezi tu ce se mai anulează!
  Oricum numai DNA-ul poate face lumină și arată dacă a fost făcătură sau doar așa s-au așezat astrele.Trebuie doar cineva să aibă caracter și curaj să facă plîngere!
  Pe ipoteza că sunt adevărate cele scrise prin presă ,spuse de participanți și diverși lideri de sindicat sunt suficiente elemente sa se înceapă o cercetare penală.
  Cînd vezi pe unul ca Giorgio cît de mult se agita , nu înțelegi de ce nu face repede o plingere, mai ales că se da cinstitul cinstitilor și pozează în dușmanul matrapazlâcurilor.
  Daca se dovedește că aceeași oameni care au fost selectați au selectat, semnat contractul cu firma și au mai făcut și plățile se poate interpreta un conflict de interese de toată frumusețea.Daca și „criteriile” arata o anumită dedicație e și mai și!
  Pe de altă parte era atributul actualului directorat” interimar „să facă el selecția pentru un directorat definitiv?
  Ce spune statutul CEO, mai trompet!
  Cine trebuia să facă asta conform statutului societății, actului constitutiv?
  Directoratul, Consiliul de Supraveghere, Ministerul că acționar majoritar, toți la un loc?
  Că dacă s-a ocupat cine nu trebuie poate fi și un abuz mai mic sau mai mare!
  Ce te faci daca peste 5 luni sau 1 an se trezește cineva și solicită cercetarea acestei selecții la o instituție gen DNA sau alt tip de parchet și se constată nelegalități și este invalidata selecția !
  Cine răspunde pentru toate deciziile, documentele pe care le ia și le semnează acel directorat și care ulterior este invalidat!??!!
  E mai complicat decât pare !

 4. Ce ai facut, Bobitza!?

  Sa nu se uite speța cu plățile în cazul Medintu!
  Daca totul a fost curat și clar ca la carte, dă-i înainte cu tupeu că nu are ce sa se intimple! Doar a fost totul corect,nu!
  Daca ar fi ceva in neregula pe acolo și se va putea depista mai târziu s-ar putea atrage raspunderea și forurilor aflate peste directorat!
  Nu pot să spună că n-au știut, doar vuiește presa de citeva zile!
  Oricum la imagine nu prea era de fala , acum e praf!

Comment here