Sportive

Alexandru Gliga, noul antrenor secund al CSM Târgu-Jiu

Alexandru Gliga este noul antrenor secund al CSM Târgu-Jiu, anunţă site-ul oficial al clubului.

În noua stagiune a LNBM, CSM Târgu-Jiu l-a cooptat în staff-ul tehnic, alături de antrenorul principal Claudiu Alionescu, pe Alexandru Gliga, ca antrenor secund. Cei doi au fost colegi la Energia Târgu-Jiu. Gliga este profesor titular al Clubului Școlar Sportiv Târgu-Jiu și antrenor în cadrul programului Federației Române de Baschet, Perform Baschet. Alături de cei doi, din staff-ul tehnic al CSM mai fac parte Daniel Tudorache, preparator fizic și Alin Drondoie, kinetoterapeut.

„Mă bucur că am alături încă doi colaboratori, pe Alexandru Gliga, antrenor secund și pe Daniel Tudorache, ca și preparator fizic, pe lângă Alin Drondoie, kinetoterapeutul echipei. Vreau să le mulțumesc pentru că au acceptat propunerea noastră de a lucra împreună. Sunt convins că vom forma un staff unit și împreună vom depune eforturi pentru a ne îndeplini obiectivele” a declarat Claudiu Alionescu.

Alexandru Gliga are la activ, ca antrenor federal, o participare la Campionatul European cu Naționala României de baschet U16, generația jucătorilor născuți în 2001. A fost antrenor secund la Naționala de baschet a României U16, generația jucătorilor născuți în 2004 și a obținut locul 2, tot în calitate de antrenor secund cu Naționala României U15, la Balcaniada din 2019.

„Vrem să creăm un liant între echipa de seniori și grupele de juniori de la CSS, iar aici un rol determinant îl va avea Alex Gliga, care este angrenat în ambele structuri. Jucătorii localnici sunt mereu o prioritate pentru noi”, a mai declarat Claudiu Alionescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here