LIFE

Alexandru Cumpănașu își face televiziune. „Nici RTV, nici mama RTV-ului nu au 4K”

Alexandru Cumpănașu ia în serios meseria de om de TV și vrea să facă următorul pas: o televiziune online. Cumpănașu, care are o experiență în televiziune, cu emisiuni la posturile Realitatea TV și Antena 3, a anunțat în cea mai recentă ieșire a sa pe contul de Facebook, că va lansa televiziunea Romania Online.

Prima emisiune va fi marți, 4 februarie, de la ora 21.00, iar „televiziunea” va emite pe Facebook. Cumpănașu se mândrește și cu aparatura pe care o va avea televiziunea, o aparatură pe care nu o au „nici RTV, nici mama RTV-ului”.

„Vom avea două camere 4K. Nici RTV, nici mama RTV-ului, nici nu mai știu pe cine să mai nominalizez, nu au 4K! Ca și calitate. Avem noi. Vom avea două camere performante, exact ca o televiziune, vom avea studio de televiziune, vom avea invitați și vom emite aici pe Facebook”, a spus Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu anunță că Romania Online va avea și invitați.

„Nu voi fi doar eu, vor fi mulți invitați. Și iete că nu mă obligă nimeni să fiu obiectiv așa, ca să-l chem pe alde Abraham. O să invit doar pe cine vreau eu și cu dumneavoastră”, le-a spus el fanilor săi.

În plus, Cumpănașu crede că televiziune sa va deveni cel mai puternic mijloc de informare al românilor: „Această televiziune, România online, cred eu că va deveni cel mai puternic mijloc de informare al românilor, din mediul online cel puțin, în perioada următoare. Nu mă veți vedea doar pe mine stând în fața unui telefon. Va fi ca o emisie a unei televiziuni pe care o urmăriți. Calitatea va fi mai mare. Totul va fi mai de calitate la această televiziune, România online.”

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here