Sportive

Alexandru Beșliu, BRONZ la Campionatul Național de Seniori de la Reşiţa

Alexandru Beșliu, luptătorul gorjean cu dublă legitimare CSM Târgu-Jiu – CS Pandurii a cucerit medalia de bronz la Campionatul Național de Seniori de la Reşiţa. Pregătit de antrenorii Ștefan Tănase și Mădălin Gorjeanu, Alexandru Beșliu a luptat la categoria 125 de kg.

Aflat la prima competiție unde a luptat la seniori, tânărul sportiv Alexandru Beșliu(19 ani) a reușit să urce pe podium, cucerind bronzul. Reușita sportivului gorjean este una excepțională având în vedere faptul că Alex a intrat pe saltea cu o accidentare mai veche, a fost cu mult sub greutatea adversarilor săi și nu în ultimul rând a avut de înfruntat luptători cu experiență, medaliați la diferite campionate interne și internaționale.

”Pentru mine, ca junior, a fost greu, a fost prima competiție unde am luptat la seniori. Am întâlnit sportivi medaliați la campionatele mondiale sau europene, dar m-am luptat cât am putut de bine și am reușit să aduc acasă o medalie de bronz. Puteam obține mai mult, dacă nu aveam această accidentare și dacă nu era această diferență de aproape 30 de kilograme” a declarat luptătorul gorjean pentru site-ul oficial al CSM Târgu-Jiu.

Comment here