LIFE

Alexandru Arşinel şi soţia sa, internaţi după ce au fost diagnosticați cu Covid-19. Cei doi s-au vaccinat la începutul anului

Actorul Alexandru Arşinel (81 de ani) şi soţia lui, Marilena, sunt internaţi de patru zile la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti, după ce au fost diagnosticaţi cu Covid-19, la două luni de la vaccinare.

Alexandru Arșinel și soția lui au crezut de la început în existența virusului, s-au ferit și chiar s-au vaccinat împotriva Covid-19. În ianuarie, actorul a fost imunizat cu prima doză a serului Pfizer, iar pe 10 februarie a avut programat rapelul.
Din păcate, la două luni după vaccinare, cei doi s-au infectat cu noul coronavirus. Din fericire, medicii i-au asigurat că suferă de o formă ușoară a virusului. Momentan, Arșinel și soția rămân internați, fiind sub atenta supraveghere a medicilor de la Spitalul “Matei Balș”.

„Am făcut toate vaccinurile (ambele doze, n.r.) şi de patru, cinci zile suntem internaţi aici, unde e domnul doctor Marinescu. Medicii spun că avem o formă uşoară. Ne simțim nefiresc de cum ar trebui să ne simţim, având în vedere că am parcurs toate etapele”, a declarat Alexandru Arșinel pentru news.ro.

Comment here