Muzicale

Alexandra Ungureanu x Theo Rose – Un om ca tine

Alexandra Ungureanu și Theo Rose și-au unit vocile pentru una dintre cele mai așteptate colaborări ale anului, un cadou muzical ce poartă numele de „Un om ca tine”.

Cu muzica și textul scrise de Costi Ioniță alături de Alina Manolache și Silviu Dimitriu, „Un om ca tine” este o piesă de dragoste, numai bună pentru zilele toride de vară. Single-ul este însoțit de un videoclip regizat de către Alex Ceaușu ce surprinde prin imagini mood-ul fresh și plin de culoare din spatele versurilor.

Alexandra Ungureanu și Theo Rose s-au cunoscut pe platoul de filmări în urmă cu doi ani, unde au concurat pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

"Eu cu Theo Rose am trăit umăr lângă umăr o experiență extrem de emoționantă, unul dintre acele momente din viață pe care nu ai cum să-l uiți. Finala <<Bravo, ai stil! Celebrities>> a părut că împarte România în două și a învrăjbit susținătorii noștri. Noi, în schimb, am rămas cu o amintiră caldă și dragă a acelei seri, și acesta este motivul pentru care eu mi-am dorit să avem și o colaborare muzicală. Dincolo de faptul că Theo este un artist super talentat și poate cel mai relevant în acest moment pe piață", a spus Alexandra Ungureanu.

Cuvinte de laudă la adresa Alexandrei Ungureanu a avut de spus și Theo Rose:

"Alexandra e un om bun. Un om demn și inteligent, de la care am învățat multe pe parcursul prieteniei noastre. Faptul că are atâtea calități, m-a ajutat să mă bucur sincer pentru ea, ceea ce a fost o mare împlinire interioară pentru mine, dar și să fiu dispusă să mă alătur ei oricând solicită. Piesa <<Un om ca tine>> cred că e cântată de persoanele potrivite. Doi oameni sinceri, care adresează lumii o întrebare pe care ar trebui să ne-o punem toți, mai des: <<Ai iubi un om ca tine?>>. Sper să primim multe răspunsuri afirmative".

Comment here