LIFE

Alexandra Ungureanu a câştigat BRAVO, AI STIL! CELEBRITIES

Alexandra Ungureanu este marea câștigătoare a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”. În urma participării la acest concurs, va încasa 100.000 de lei. Vedeta a fost extrem de emoționată și a făcut primele declarații.

După 100 de ediții, șase vedete au ajuns în marea finală. S-au luptat, s-au certat și au încercat să demonstreze că sunt cele mai stilate. Una dintre cele mai urmărite emisiuni a ajuns la final și și-a desemnat câștigătoarea. Alexandra Ungureanu a luptat până în finală și a impresionat juriul, dar și telespectatorii cu stilul pe care îl are, dar și pe care și l-a șlefuit în competiție.

După ce a primit coronița mult visată, placată cu pietre prețioase, dar și titlul de „Cea mai stilată celebritate din România” Alexandra Ungureanu a făcut declarații emoționante.

„Mulțumesc din suflet! Vă iubesc! Mulțumesc pentru toată dragostea și pentru toată călătoria!”, a declarat vedeta.

De cealaltă parte, Theo Rose a fost la câteva voturi distanță să fie desemnată marea câștigătoare. După ce a pierdut titlul mult visat, Theo Rose a avut puterea să zâmbească și s-o felicite pe Alexandra Ungureanu: „Acum că mă uit bine, să știi că vine bine coroana și la ținut ta!”.

Printre vedetele care au fost concurente la „Bravo, ai stil! Celebrities” se numără Andreea Tonciu, Alexandra Ungureanu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Călina Dumitrescu, Raluca Tănase, Maria Ilioiu și Bianca Rus. Toate divele s-au zbătut să demonstreze că sunt femei stilate și că merită titlul de „Cea mai stilată celebritate din România”.

Comment here