Muzicale

Alexandra Stan – Aleasă

Alexandra Stan lansează un nou single în limba română, intitulat “Aleasă”. Melodia vine acompaniată de un videoclip realizat de Lofi Blartisio.

Piesă “Aleasă” este compusă de către Alex Pelin, tot el fiind și compozitorul hitului “Obsesii”. Alex a lucrat la melodia “Aleasă” alături de Viki Red. În ce privește videoclipul, Criss Blaziny a optat pentru videoclip un cu efecte psihedelice, lumini și culori puternice, în ton cu sound-ul disco al piesei.

Alexandra Stan a început anul 2021 la Survivor România. Emisiunea-concurs difuzată de Kanal D s-a bucurat de o mare popularitate, Alexandra numărându-se printre concurenții ce au reușit să impresioneze publicul. Artista a trecut cu brio de multe încercări din cadrul acestei competiții televizate, autodepășindu-se în fiecare nou episod.

Noul single “Aleasă” marchează un nou început pentru Alexandra Stan. Artista va colabora cu Universal Music Romania & MediaPro Music pe partea de management, alături de Alex Tomulescu, care se va ocupa și de partea de booking și concerte.

Comment here