Muzicale

Alex Mica – Daiana

Cunoscutul interpret și compozitor Alex Mica, creatorul hitului internațional ”Dalinda”, care a strâns peste 150 de milioane de vizualizări pe YouTube, revine la 8 ani de la lansarea acesteia cu un noul single de excepție, creat în stilul său inconfundabil.

Piesa ”Daiana” este compusă de Alex Mica, producția fiind realizată împreună cu Marius Liviu din Târgu-Jiu, binecunoscutul DJ Marvio, care a avut un succes răsunător cu remix-ul său la piesa ”Chocolata”, a artistei Seya. Alex Mica împreună cu Dj Marvio și Alin Radu, sunt o echipă nouă de producători și compozitori, iar artistul Alex Mica intenționează sa transforme hitul ”Dalinda” într-un brand și casă de discuri.

”Daiana” a fost lansată pe 23 noiembrie, la fix 8 ani de la lansarea oficiala a piesei Dalinda. Alex Mica urmează să reorchestreze noua piesă, împreună cu Dj Marvio și Alin Radu, și să filmeze un videoclip ce va fi lansat în primăvara lui 2020. ”Daiana” este o poveste de dragoste, pe care artistul a trăit o pentru scurtă vreme, cu fata care poartă numele piesei. Daiana readuce în atenția publicului stilul spanglish cu ritmuri deephouse, iar Alex speră din suflet ca publicul să se bucure de muzica sa.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here