LIFE

Alessandra Stoicescu a născut o fetiță. Secretul celor două nume pe care le-a ales pentru primul ei copil

29 iulie a fost o zi normală pentru mulți. Pentru Alessandra Stoicescu a fost totul. Realizatoarea TV a devenit mamă pentru prima oară, iar tăticul Sergiu Constantinescu a și oferit, pe Instagram, prima poză cu micuța Sara Maria, notează click.ro.

Așteptarea a luat sfârșit pentru Alessandra Stoicescu. Pe 29 iulie, viața ei a luat cel mai frumos curs, căci vedeta a adus pe lume primul ei copil, la vârsta de 43 de ani. Realizatoatea de la Antena 3 și-a ținut fanii la curent încă de la prima oră a dimineții, când a pus pe Instagram o fotografie cu ea la spital, înainte de a intra în sala de nașteri. Zâmbitoare, relaxată, îmbrăcată în cămașă de noapte, Sandra a anunțat: “Big day” (o zi mare).

Câteva momente mai târziu, tăticul Sergiu Constantinescu a anunțat și el pe Facebook că “se simte binecuvântat”, prezentând-o lumii pe fiica lui, Sara Maria, care a venit pe lume la ora 09.02.

Luna trecută, când se afla pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru naștere, Alessandra Stoicescu a oferit un interviu în care a lămurit și povestea celor două nume biblice, pe care la va purta fiica ei.

“Sara Maria, nume biblice importante. A fost binecuvântă de Papa Francisc şi de Patriarhul Daniel” spunea realizatoarea TV, anunțând că va exista și un al treilea nume pe care, momentan, îl ține secret.

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu s-au căsătorit în 2013, iar nași le-au fost Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele. Soțul vedetei de la Antena 3 mai are o fiică mai mare, dintr-o relație anterioară. Bianca Andreea are 22 de ani, este o tânără pasionată de sport, care a urmat cursurile Academiei de Studii Economice la București, și se prezintă ca viitor arhitect.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here