MotruStirile Zilei

Alegerile din PNL Motru, contestate. 5 voturi diferență între Matei și Iorga

S-au depus contestații după alegerile din cadrul organizației PNL Motru. Nemulțumit este consilierul local Ion Iorga, care l-a concurat pe Dan Matei la funcția de președinte, dar și alții care n-au prins funcții de conducere. Printre ei nu se află, însă, consilierul local Ion Sanda, al cărui nume a fost vehiculat în presa locală.

Sanda spune că nemulțumirile au legătură cu faptul că atât Matei cât și Iorga au intrat pe ultima sută de metri în cursa pentru președinția organizației, nefiind respectat termenul statutar de depunere a candidaturilor, de 5 zile înaintea datei alegerilor. Între cei doi a fost o diferență de numai 5 voturi, la 110 votanți.     

Ion Sanda spune că șefii de la județ urmează să ia o decizie privind alegerile din cadrul PNL Motru, dacă vor trebui sau nu reluate.

Dan Matei, președintele ales al PNL Motru,  declară că aceia care reclamă organizarea alegerilor sunt de fapt cei care au încălcat statutul, nu au plătit cotizațiile și au venit cu susținători pe ultima sută de metri.   

Deputatul Gheorghe Pecingină, vicepreședinte PNL Gorj, nu crede că mai este timp pentru reluarea alegerilor în cadrul PNL Motru, în condițiile în care conferința județeană de alegeri este programată pe 11 iulie.

Comment here