Din JudetStirile Zilei

Alegeri parțiale la Bumbești-Pițic. Irina Cojocaru și Florin Martescu și-au depus candidaturile

Candidații PSD și PNL la funcția de primar al comunei Bumbești-Pițic, Irina Cojocaru și Florin Martescu, și-au depus, luni, dosarele la biroul de circumscripție electorală din localitate. Campania pentru alegerile parțiale din 27 iunie începe în câteva zile.

Florin Martescu a fost însoțit de președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, senatorul Cristinel Rujan și secretarul executiv Anca Bordușanu.

Weber este încrezător că PSD va câștiga, din nou, alegerile în comună, așa cum a făcut-o și-n toamnă și mizează pe investițiile realizate de Michi Nioață, fostul edil încarcerat pentru fraudă cu fonduri europene.  

Irina Cojocaru a fost însoțită la Circumscripția Electorală de deputatul Gheorghe Pecingină, vicepreședinte PNL Gorj, secretarul general al partidului, Marcel Iacobescu, Robert Ciocioi, vicepreședinte PNL Gorj și  Gheorghe Orzan, consilier județean.

Pecingină este încrezător în victoria viceprimăriței, care a pierdut scrutinul de toamna trecută la numai câteva voturi distanță de Michi Nioață.  

Comment here