Din JudetStirile Zilei

Alegeri parțiale Bumbești-Pițic. Martescu: Golu a spus că n-a înțeles presa

De sâmbătă a început campania electorală în comuna Bumbești-Pițic, acolo unde vor avea loc alegeri parțiale pe 27 iunie.

Sunt 6 candidați intrați în luptă. Liberalii, care conduc acum localitatea prin viceprimarul Irina Cojocaru, speră să rămână la butoane. La debutul campaniei, senatorul Ion Iordache și primarul orașului Novaci, Dumitru Leuștean au fost în localitate și au mers din poartă în poartă. La USR-PLUS, deputatul Radu Miruță și prefectul Corneliu Răducan Morega au fost în campanie alături de Claudiu Golu.

În ceea ce-l privește pe candidatul PSD, Florin Martescu, acesta este mulțumit de modul în care decurge campania electorală, deocamdată. Asta deși, cei de la USR l-au acuzat de blat cu candidatul PNL. 

Martescu consideră că cele două săptămâni de campanie electorală sunt suficiente pentru ca electoratul din Bumbești-Pițic să decidă pe cine va vota pe 27 iunie.

În bătălia electorală de la Bumbești-Pițic a intrat și Leonida Belgher. Din punctul său de vedere, principala problemă este, și aici, lipsa de locuri de muncă pentru tineri.

Comment here