MotruStirile Zilei

Alegeri AMÂNATE! Morega, atac DEVASTATOR la Hanu

Conferința de alegeri a PSD Motru, ce ar fi trebuit să aibă loc miercuri, a fost amânată. Între timp, este scandal cât casa în organizația condusă de Dorin Hanu. Cosmin Morega lansează atacuri fără precedent la adresa fostului primar, acuzând că se încearcă fraudarea alegerilor prin desemnarea unor angajați ai Carierei Roșiuța drept delegați la conferința municipală.

Cosmin Morega lansează acuzații dure la adresa lui Dorin Hanu dar și a sindicatelor din zona Motru, pe care le acuză că se bagă în viața partidelor politice, ”dezbină oameni și strică prietenii”.  

”Am ajuns ca într-o haită în care ne mâncăm unii pe alții, iar Hanu pune sare!” mai spune Morega acuzând că, sâmbăta trecută, liderul PSD Motru, alături de Constantin David, Eugen Corcoață și Stelian Vasile ar fi pus la cale planul de atac împotriva sa.

Morega îl sfătuiește pe liderul sindical de la Cariera Roșiuța, Nelu Roșca, să lase politica și să se preocupe de locurile de muncă ale minerilor.  

”Au contribuit la distrugerea orașului și a Complexului Oltenia prin aceste jocuri murdare, măgării, șulfăneli! Roșca are oameni pe care-i dă și la PNL, PSD sau ALDE” acuză viceprimarul PSD.

De tirul viceprimarului PSD nu scapă nici liderul de la partid. Cosmin Morega spune că Dorin Hanu a dezbinat partidul în 2016, și asta vrea să facă și acum. Îi cere să se retragă de la conducerea organizației PSD.

Morega mai spune că Hanu și-a îndepărtat toți oamenii cu care a lucrat de-a lungul timpului, și asta urmează să facă și cu el.  

Dorin Hanu n-a dorit să răspundă la acuzațiile lui Cosmin Morega. Constantin David, directorul Carierei Roșiuța, a negat vehement, însă, că ar aduce oameni din carieră ca să voteze la alegerile din cadrul PSD.

David spune că lucrurile vor fi tranșate în cadrul PSD Motru în momentul în care deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, va anunța cine este favoritul sondajului de opinie realizat în oraș în vederea desemnării candidatului la primărie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (2)

  1. David are dreptate, toate problemele in psd Motru au aparut din 2016 atunci cand Morega a fost desemnat candidat la primarie prin magarii, sulfaneli si jocuri murdare, toate astea puse la cale de Morega, care si el in 2016 a adus oameni din afara psd sa-i asigure majoritate la conferinta de alegeri, altfel nu putea iesi in fata lui Stelian si Dobrica . Stie toata lumea cine e Morega si ce a facut el in trecut pe timpul lui Hanu asa ca nu ar trebui sa mai deschida gura.

Comment here