Stirile ZileiTârgu-Jiu

Aldescu: Conducerea Ambulanței Gorj A GREȘIT! TOATE echipajele puteau fi în carantină!

Măsuri de protecție, luate la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj, după ce mai mulți angajați și-au exprimat nemulțumirea legată de lipsa echipamentelor cu care să se intervină la cazurile suspecte de coronavirus.

Cristi Aldescu, ambulanţier şi lider sindical în cadrul SAJ Gorj, este cel care a tras semnalul de alarmă. Sindicalistul acuza, vineri, în presa centrală, că echipamentul folosit pentru cazurile suspecte de coronavirus reprezintă un real pericol pentru sănătatea angajaţilor şi a pacienţilor.

Aldescu dă vina pe conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Gorj pentru cele întâmplate.

După ce Aldescu a prezentat situația, în presa centrală, a venit reacția lui Raed Arafat. Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a dispus ca, la recoltări de probe, să facă deplasarea doar ambulanțe de transport de tip A1 și A2, cu epidemiolog.

”Dacă nu era presa, nu se rezolva nimic! Dacă, Doamne ferește, un asistent se infecta, toate echipajele SAJ puteau fi în carantină!” spune liderul sindical.

În urma problemelor de la Serviciul Județean de Ambulanță au fost demarate verificări din partea corpurilor de control ale miniștrilor Sănătății și de Interne. Cristi Aldescu așteaptă să vadă acum ce măsuri vor fi luate cu cei vinovați.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here