Stirile ZileiTârgu-Jiu

Aldescu a continuat dezvăluirile. ”Mizerie, lipsă dezinfectanți și hârtie igienică la Ambulanța Gorj!”

Liderul sindical de la Ambulanța Gorj, Cristi Aldescu, a făcut noi dezvăluiri despre lipsurile din instituție, în plină criză de coronavirus.

Deși pare incredibil, la sediul SAJ Gorj, o instituție aflată în prima linie a războiului cu epidemia, nu existau, marți, banalii dezinfectanți de mâini, care au fost puși, acum, și în autobuze. Supărarea mare, însă, a angajaților este generată de lipsa echipamentelor de protecție. Aldescu a atras atenția, din nou, că dacă vreun membru al vreunui echipaj este infectat,  este pusă în pericol funcționarea Ambulanței Gorj.  

Liderul sindical le reproșează directorilor SAJ Gorj atitudinea față de echipaje, faptul că le dezbină, în loc să le unească și să le liniștească.   

Aldescu a acuzat că, în sediul Ambulanței Gorj, este mizerie, lipsesc dezinfectanții de mâini, până și hârtia igienică din toalete.  

Sindicalistul a ridicat și problema echipamentelor purtate de angajații de pe ambulanțe, care sunt luate acasă și spălate, în loc ca acest lucru să fie făcut în cadrul instituției.

Jurnalistul Claudiu Matei se așteaptă ca șefii județului, prefectul Cristinel Rujan, să intervină și să aplaneze tensiunile de la Ambulanța Gorj, dar și să se preocupe ca angajații instituției să aibă cele necesare pentru desfășurarea activității.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here