StiriStirile ZileiTârgu-Jiu

ALDE Gorj își face deja STRATEGIA pentru LOCALELE din 2020

Lucrează deja la strategia pentru localele din 2020. Ion Iordache a anunțat, joi, în conferință de presă, că ALDE Gorj face deja planuri pentru bătălia electorală de anul viitor.

În această perioadă, în fiecare localitate se lucrează la strategii locale de dezvoltare ce vor fi prezentate de candidații liberal-democrați la primării, înaintea alegerilor.

La conferința săptămânală de presă a ALDE, au fost prezenți și doi medici: Ramona Oprea de la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul SJU Târgu-Jiu și Andreea Pârvulescu, stomatolog. Ion Iordache a ținut să precizeze că cele două fac parte din departamentul de sănătate al partidului.

Ramona Oprea a declarat că obiectivul său este acela de a veni cu soluții la problemele cu care se confruntă sistemul sanitar din județul Gorj. A atras atenția în privința faptului că heliportul de pe Insulița Jiului din Târgu-Jiu, nu este iluminat pe timp de noapte.

Stomatologul Andreea Pârvulescu a precizat că a decis să intre în politică cu gândul că poate contribui la dezvoltarea județului și a țării.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here