Muzicale

„Alcohol You“, varianta pentru Eurovision 2020

Pe 1 martie, publicul şi juriul au ales piesa pe care Roxen o va cânta în luna mai la Rotterdam, „Alcohol You“. Pentru a reprezenta cât mai bine România la Eurovision 2020, nu doar Roxen se pregăteşte intens, ci şi piesei „Alcohol You“ i-au fost aduse îmbunătăţiri.

Noua variantă a piesei sună are o încărcătură emoţională puternică şi pune în evidenţă forţa din vocea artistei, spun reprezentanţii acesteia. „Alcohol You“ este descrisă drept un autentic imn al iubirii universale, o piesă a cărei protagonistă parcurge un întreg spectru de emoţii: tristeţe, disperare, speranţă, culminând cu o victorie asupra propriei fragilităţi şi nesiguranţe.

Textul piesei a fost compus de Ionuţ Armas şi Breyan Isaac, acesta din urmă fiind cântăreţ, compozitor, producător şi pianist american. De-a lungul carierei sale, Isaac a colaborat cu artişti precum David Guetta, Flo Rida, Pitbull, Wiz Khalifa, Nicki Minaj, G-Eazy şi a câştigat un premiu Grammy pentru cel mai bun album reggae, pentru contribuţia sa la piesa „Stony Hill“, a lui Damian Marley. De muzică şi producţie s-a ocupat Viky Red, un tânăr producător care a mai lucrat cu Mark Stam, AMI şi Alina Eremia. Totodată, el este „responsabil“ pentru producţia piesei „Ce-ţi cântă dragostea“, primul single al reprezentantei României la Eurovision 2020.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here