LIFE

Alan Walker, Tiësto şi Clean Bandit, la SAGA Festival de la Bucureşti

Alan Walker, Tiësto, Clean Bandit, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici şi W&W se numără între DJ-i şi grupurile care vor uca pe scena ediţiei de anul acesta a SAGA Festival Bucureşti, programat să aibă loc între 11şi 13 septembrie, în Parcul Izvor. În total, mai mult de 50 de artişti vor fi prezenţi pe afişul festivalului.

Pe scena principală vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman,Mike Williams, Morten, Nervo, Regard, Salvatore Ganacci, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W.

„Sunt încântat că putem aduce experienţa SAGA Festival la Bucureşti şi că artişti precum Alan Walker, Tiësto, CarlCox, Timmy Trumpet vor crea o atmosferă extraordinară după un an greu, marcat de pandemie. Sunt optimist că putem organiza SAGA în septembrie, suntem în legătură constantă cu autorităţile, avem argumente să credem că putem organiza festivalul în condiţii de siguranţă. De altfel, ne pregătim de EDC Las Vegas şi EDC Europe înLisabona”, a transmis, într-un comunicat, Allan Hardenberg, CEO al ALDA, una dintre companiile organizatoare.

Prima ediţie a evenimentului era programată pentru iunie 2020. Abonamentele pentru SAGA Festival pot fi cumpărate la preţul de 299 de lei, de pe Bilete.ro şi de pe Festicket.ro pentru câteva ore. Ulterior, preţul acestora va deveni 399 de lei, iar în ultima etapă, va fi de 499 de lei. Abonamentele VIP vor costa 799 de lei până pe 3 iunie, apoi 899 de lei şi 999 de lei în ultima etapă.

Comment here