LIFE

Al 25-lea film „James Bond” şi „Matrix 4”, noi date de lansare în cinematografe

„No Time to Die”, al 25-lea film din seria „James Bond”, şi „Matrix 4” au primit noi date de lansare în cinematografe, după ce producţiile au fost afectate din cauza pandemiei.

Următorul film „James Bond”, ultimul cu Daniel Craig în rol principal, va ajunge cu cinci zile mai devreme în cinematografele americane, pe 20 noiembrie. Într-un mesaj publicat pe Twitter, producătorii au anunţat că în Marea Britanie film va rula din 12 noiembrie, data râmânând neschimbată, iar în SUA, opt zile mai târziu. Lungmetrajul MGM – Universal a fost mutat de două ori până în prezent. Data iniţială de lansare era 10 aprilie 2020. Apoi, ea a fost stabilită pentru 25 noiembrie.

Warner Bros. a schimbat data de lansare a celui de-al patrulea film „Matrix” pentru primăvara lui 2022, potrivit Variety. Lungmetrajul se afla în producţie în Germania când a început pandemia şi filmările au fost oprite. Din 21 mai 2021 premiera a fost reprogramată pentru 1 aprilie 2022. Actorii Keanu Reeves şi Carrie-Anne Moss revin în rolurile din „Matrix”. Din distribuţie mai fac parte Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick şi Neil Patrick Harris. Filmul este scris şi regizat de Lana Wachowski.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here