LIFE

Agresorul fiicei lui Adrian Enache, eliberat din închisoare după 5 ani

Fiica lui Adrian Enache a trecut prin clipe grele în urmă cu şase ani, atunci când a fost agresată de un libanez, dar a reuşit să depăşească trauma cu succes. Diana Enache, fata solistului Adrian Enache, este absolventă de Drept, cântă şi are propria emisiune la Naţional FM.

Într-o seară, Diana Enache s-a întors de la o petrecere destul de târziu, iar când a ajuns acasă a observat că lumina din apartamentul ei nu funcționează. Așa că, tânăra l-a chemat pe paznicul blocului și l-a rugat să verifice siguranțele de la panou. Însă, intențiile bărbatului au fost altele atunci, el încercând să o violeze. Ea s-a luptat cu adevărat pentru a scăpă din mâinile lui Kanan Ali, agresorul. A reușit să scape, însă acesta a tăiat-o pe mâini, pe sâni și pe gât. Libanezul a fost imediat prins de polițiști, iar după un an de proces, el a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, iar de curând a fost eliberat.

„Nu iese din casă neînsoțită aproape niciodată. Dacă tatăl său este acasă, o conduce până la mașină. Mai tot timpul vin prieteni sau colegi să o ia. Diana umblă tot timpul cu spray paralizant în geantă, la îndemână. Deși încearcă să pară puternică, în sufletul ei se teme, este foarte precaută, se uită în toate părțile înainte să iasă din bloc sau de oriunde se află. Și tatăl său este la fel de stresat și precaut”, au mărturisit apropiați ai Dianei, pentru playtech.ro.

De asemenea, instanţa i-a interzis lui Ali Kanaan, pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei, să ia legătura cu Diana Enache şi cu rudele ei sau să se apropie la mai puţin de 100 de metri de locuinţa, locul de muncă, şcoala sau alte locuri unde fata desfăşoară activităţi sociale. În plus, judecătorii au menţinut despăgubirile de 50.000 de euro pe care Ali Kanaan trebuie să i le plătească fetei în solidar cu complexul de apartamente Phoenicia, potrivit cancan.ro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here