Din JudetStirile Zilei

Agresiune sexuală la Primăria Bustuchin. Poliţia a deschis dosar penal

Agresiune sexuală la Primăria Bustuchin. Aurel Gheorghe, șoferul primarului Ion Ciocea, este cercetat penal după ce, miercuri, ar fi agresat-o sexual pe colega sa de muncă, Simona Popa, referent achiziții publice în cadrul instituției, relatează gorjeanul.ro.

“La data de 7 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Sectiei 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați, de către o femeie, de 38 de ani, din comuna Bustuchin, cu privire la faptul că, în ziua de 6 ianuarie a.c., în timp ce se afla pe raza comunei Bustuchin, ar fi fost agresată sexual, de către un bărbat, de 43 de ani, din aceeași localitate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală”, a transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie pentru sursa citată.

Conform gorjeanul.ro. cei doi angajaţi ai Primăriei Bustuchin au fost trimiși de primar cu treabă în localitate. În timp ce se aflau în maşină, şoferul, care este căsătorit şi are doi copii, ar fi început să-şi pipăie colega, care la rându-i este căsătorită, aceasta reuşind să-l oprească cu greu pe individ. Femeia a povestit acasă cele întâmplate și a venit a doua zi la muncă împreună cu soțul ei, pentru a-i cere explicaţii primarului Ciocea. Ulteror, au depus plângere penală la postul de poliţie.

Comment here