LIFE

Afacerile vedetelor, ÎNCHISE de coronavirus

Un cartier părăsit, cu străzi pline de mese și scaune adunate claie peste grămadă, uși zăvorâte. Puținii trecători grăbesc pasul, împinși de la spate parcă de o mână nevăzută. Nu este o scenă de film de groază, este imaginea Centrului Istoric al Capitalei, intrat de în carantină de frica temutului coronavirus, relatează click.ro.

De la sfârșitul săptămânii trecute, numărul vizitatorilor zonei a scăzut dramatic, după ce autoritățile le-au cerut românilor să stea în case, pentru a combate virusul ucigaș. Lovitura de grație a fost dată marți, prin ordinul de închidere a tuturor restaurantelor și cafenelelor din România. În acel moment, pare că Centrul Istoric al Capitalei, care trăia, aidoma unui bolnav grav, doar conectat la aparate, a făcut stop cardiac.

Vedeta de radio și tv, Mihai Morar (38 de ani), are de suferit în afaceri, urmare a pandemiei de coronavirus. Mesajul emoționant, scris pe geamul cafenelei sale, ”Emozia”, și poza în care apare îngândurat, alături de două cunoștințe, în timp ce sorb un ultim cappuccino, au impresionat o țară întreagă.

”De la zi la zi erau tot mai puțini clienți, îi serveam în pahare din plastic, pe terasă, păstram distanța regulamentară, țineam ușa deschisă, dar este vorba acum despre sănătatea mea, a angajaților, a familiilor noastre”, a spus Mihai, vizibil afectat de situația în care se află de altfel toți patronii de localuri din întreaga țară.

Ca să nu dea faliment cu  restaurantul  său, ”The Grill”, pe care l-a deschis în zona Herăstrău în urmă cu trei ani și jumătate, Dani Oțil (39 ani), matinalul Antenei 1, s-a adaptat din mers vremurilor grele.  El a decis, împreună cu angajații localului, să livreze mâncare pentru acasă. Celebrul patron a și postat de altfel un mesaj pe rețelele sociale, pentru a-și înștiința clienții fideli, dar și alți posibili doritori de preparate delicioase, că bucătarii sunt la datorie.

”Ai ales să stai acasă? Noi ne ocupăm de masă!” a menționat Dani Oțil, care a lăsat și două numere de telefon pentru comenzi. Meniul este tentant: antricot, coaste de vită, vrăbioare, burgeri, salate de somon, dar și alte specialități. Dani Oțil se va ocupa personal de bunul mers al lucrurilor, servirea urmând a fi cât mai promptă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here