LIFE

Adriana Trandafir, din nou pe scenă, după ce a scăpat de Covid-19

Îndrăgita actriţă de teatru şi televiziune Adriana Trandafir a revenit pe scenă după ce, pe 22 iunie, a fost internată la institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş”. Filma pentru “Te cunosc de undeva” unde făcea cuplu cu Romică Ţociu, atunci când a aflat că este bolnavă. Dar iată că, la o lună de la nefericitul eveniment, a revenit pe scenă, la Grădina de Vară Herăstrău, mai plină de vervă ca niciodată pentru a juca în piesa de teatru “Gaiţele”, relatează click!.ro.

Adriana Trandafir (64 de ani) a revenit pe scenă în weekend, în piesa “Gaiţele”, la Grădina de Vară Herăstrău. A fost prima apariţie a actriţei, după ce a fost diag­nosticată cu Covid-19 în a două jumătate a lunii iunie, când a fost internată şi a primit îngrijiri medicale la Spitalul ”Matei Balş”, timp de câteva zile bune. Atunci, ea şi colegii ei de la “Te cunosc de undeva”, Marcel Pavel, Andrei Ştefănescu, Alina Puşcaş şi Toto Dumitrescu, au fost infectaţi cu temutul virus şi au trebuit să oprească filmările, fiecare dintre ei ajungând la spital.

Însă, acum, vedeta din “Sacrificiul”, de la Antena 1, se simte bine şi a fost recent externată, după ce rezultatul a două teste consecutive a fost negativ. Mai mult decât atât, a început pregătirile pentru reîntâlnirea cu publicul, căci are parte, în noile condiţii, de trei spectacole cu “Gaiţele”, unde spectatorii o vor vedea în rolul Fräulein. Adriana Trandafir dă viaţă unui personaj puternic şi viguros şi face parte dintr-o distribuţie selectă, alături de colegii Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Virginia Rogin şi Gabriel Fătu.

“Adriana Trandafir s-a comportat ca o adevărată profesionistă şi a venit la repetiţii, desigur cu masca de protecţie pe faţă şi toată lumea s-a simţit în siguranţă. S-a bucurat că a revenit la muncă chiar şi în aceste condiţii, căci îi era de dor de scenă, având în vedere că ea şi colegii ei nu au mai urcat pe scenă din luna martie” au spus surse apropiate actriţei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here