LIFE

Adriana Bahmuțeanu candidează la Primăria Sectorului 1

Adriana Bahmuțeanu și-a anunțat, marţi seară, candidatura la Primăria Sectorului 1, din partea Partidului Ecologist Român. ”Vin din partea unui partid politic și nu orice partid, un partid ecologist”, a declarat Bahmuțeanu.

”Eu o numesc o aventură, viața e făcută din aventuri și din noi provocări. Eu sunt ecologistă de mai mult timp, pe mine mă doare sufletul când văd ce se întâmplă în Bucovina și mă doare sufletul la fel când văd aici în frumosul cartier Chitila cât de urât miroase de la această groapă de gunoi nenorocită, pe care nu mai închide nimeni și toți se fac că n-au văzut nimic. E o afacere de milioane de euro, despre ce discutăm? M-am hotărât să candidez, propunerea a venit din partea Partidului Ecologist. Cred că m-am gândit vreo cinci minute și am zis da. E nevoie de idei și de soluții concrete pentru omul de rând, pentru cetățeni. Eu sunt om de stradă, eu vin din România reală, din Bucureștiul real. M-am născut în București și îmi doresc ca, până la finalul zilelor mele, să rămân tot aici”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu are 46 de ani și este născută în București. A devenit cunoscută ca jurnalist și prezentator de televiziune iar, în prezent, lucrează ca psiholog și consilier personal. Adriana Bahmuțeanu a fost căsătorită cu omul de afaceri Silviu Prigoană, cu care are doi copii: Maximus Mihai și Eduard Gabriel. Relația cu Prigoană a fost una care a propulsat-o pe prima pagină a ziarelor din cauza celor 4 divorțuri succesive prin care a trecut cuplul. Recent, Bahmuțeanu a recunoscut că are o nouă relație, cu interpretul grec Nikos Papadopoulos, scrie wowbiz.ro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here