Stirile ZileiTârgu-Jiu

Adrian Tudor: Weber m-a surprins PLĂCUT! Cele 10 promisiuni ale lui Romanescu, în programul meu

Adrian Tudor, anunț surpriză în emisiunea Interviurile Infinit FM: dacă va fi desemnat candidat PSD, va include în programul său electoral și cele 10 promisiuni făcute de Marcel Romanescu, la alegerile parțiale din 2017.

Tudor consideră că are șanse reale de a fi lansat de partidul său în cursa pentru Primăria Târgu-Jiu. Viceprimarul municipiului a declarat că are, în momentul de față, o relație mult mai bună cu președintele organizației județene, deputatul Mihai Weber, pe care l-a mai criticat în trecut. Tudor zice că Weber l-a surprins la modul plăcut, de la conferința județeană de alegeri încoace.  

Tudor a dat asigurări că nu are nicio teamă în ceea ce privește sondajele de opinie, care nu-i dau șanse de reușită, la localele din această vară. În opinia sa, competiția va începe de la zero-zero.

Viceprimarul Târgu-Jiului a anunțat că, dacă va fi desemnat candidat al partidului la primărie, va include în programul său de campanie și promisiunile electorale făcute de Marcel Romanescu, în 2017.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here