Stirile ZileiTârgu-Jiu

Adrian Tudor: PSD i-a făcut CADOU lui Romanescu funcția de primar și majoritatea

Speră ca noii viceprimari ai Târgu-Jiului, Gabriel Coica și Bogdan Bejinaru, să nu fie ”simpli executanți de-ai lui Marcel Romanescu”.

Adrian Tudor pare că va fi noua opoziție în Consiliul Local Târgu-Jiu. Într-un interviu pentru Radio Infinit, fostul viceprimar acuză, din nou, înțelegeri transpartinice. În plus, spune că n-a fost pus candidat PSD la primărie pentru că Mihai Weber și Cosmin Popescu s-ar fi temut că rămân fără partid.

Tudor, care a obținut mandatul de consilier municipal din partea Partidului Verde, așteaptă să vadă cui îi va preda primarul Marcel Romanescu atribuțiile de care a răspuns el, cultura și turismul.

Tudor afirmă că PSD i-a făcut cadou lui Marcel Romanescu mandatul de primar al Târgu-Jiului și majoritatea în consiliul local.

Adrian Tudor a sperat, până în ultimul moment, că va fi candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu, la alegerile locale, dar a fost preferat Ciprian Florescu. Acum, spune că a fost îndepărtat de liderii PSD Gorj care s-au temut că vor pierde partidul. 

Tudor mai spune că sunt cam aceiași oameni de afaceri care au influență atât în PSD, cât și în PNL, la Gorj.

Comments (1)

Comment here