Stirile ZileiTârgu-Jiu

Adrian Tudor: Funcționarii ăia i-au pupat în fund și pe Florin Cârciumaru și Aurel Popescu!

Adrian Tudor reacționează după declarațiile făcute de Marcel Romanescu, duminica trecută, la evenimentul de lansare a candidaților Partidului Național Liberal pentru alegerile locale.

Primarul Târgu-Jiului și-a prezentat echipa care l-a ajutat, în ultimii 3 ani, după cum a afirmat,” în lupta cu PSD și pentru scoaterea în decor a celor doi viceprimari social-democrați”. Din echipa respectivă fac parte și două dintre directoarele din cadrul primăriei, Camelia Grecu, șefa Direcției de Resurse Umane și Alina Pițu, șefa de la Juridic.

Tudor consideră grav faptul că ”unor funcționari publici li se recunoaște meritul de a bloca niște aleși locali”.  

Tudor, viceprimar al Târgu-Jiului până luna trecută,  spune că funcționarii din primărie menționați de Marcel Romanescu ar fi beneficiat de tot felul de favoruri, în ultimii 3 ani.  

Adrian Tudor vine și cu un sfat pentru actualul edil al Târgu-Jiului, atrăgându-i atenția că funcționarii care-i ridică acum osanale, au făcut la fel și cu Florin Cârciumaru și Aurel Popescu. Tudor este deranjat că primarul a acuzat că viceprimarii Târgu-Jiului au lucrat ”în dezinteresul cetăților”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here