Stirile ZileiTârgu-Jiu

Adrian Tudor, atac la PSD. ”Nu avem candidat la Primăria Târgu-Jiu. Sunt jocuri care vor ieși la suprafață”

”Dacă făceam înțelegeri cu Marcel Romanescu, eram în autoizolare, acum” spune viceprimarul Târgu-Jiului, Adrian Tudor,  care, lansează, în același timp, un nou atac la adresa propriului partid acuzând ”jocuri care vor ieși foarte curând la suprafață”.  

Tudor acuză că oameni care se plictisesc au lansat în presă informația că a votat rectificarea de buget la Transloc în schimbul unui post de viceprimar, în următorul mandat.

Viceprimarul recunoaște, însă, că nu are comunicare de mai bine de o lună cu Aurel Popescu, președintele PSD Târgu-Jiu.

Tudor acuză că PSD nu are strategie pentru Primăria Târgu-Jiu și că în partid se fac jocuri care vor ieși foarte curând la suprafață.

 ”Vedeți vreun proiect, vreo propunere? Vreun pesedist intrat în luptă pentru a-i lua primăria lui Marcel Romanescu?” întreabă Adrian Tudor care reafirmă că este într-un moment de reflecție privind viitorul său politic.

Mihai Weber, președintele PSD Gorj, spune că discuții precum cele lansate de Adrian Tudor nu-și au rostul, din moment ce a fost deja stabilit candidatul la Primăria Târgu-Jiu, în persoana lui Ciprian Florescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Măi nea Weber, nu-i suficient ca „să stabilești un candidat”, ăla mai trebuie să și facă lucruri pentru cei cărora le cere votul! CE a făcut candidatu’ mata pentru potențialii săi alegători? Că despre CE NU A FĂCUT DEȘI TREBUIA SĂ FACĂ PENTRU CĂ A FOST ȘI SALARIZAT PENTRU ASTA îți umplu un caiet studențesc…

Comment here