Stirile ZileiTârgu-Jiu

Adrian Tudor A DEMISIONAT din PSD Gorj

După seria de declarații extrem de dure, făcute în această săptămână la Radio Infinit, viceprimarul Târgu-Jiului, Adrian Tudor, a demisionat, vineri, din PSD. Tudor lasă în urmă o activitate de 24 de ani în această formațiune politică. Fostul președinte executiv al PSD Târgu-Jiu vine și cu o scrisoare publică adresată membrilor de partid.

În demisie, Tudor acuză încălcări repetate ale statutului PSD și ”acțiune concertată a conducerii de eliminare a social-democraților respectați și promovarea pe posturi de putere a unor foști membri PDL”. În presa locală, au apărut informații privind o posibilă candidatură a lui Adrian Tudor, din partea altui partid, la Primăria Târgu-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (2)

  1. O scrisoare mare, de la un om mare! PSD rămâne tot mai mult fără oamenii cu coloană vertebrală și își va continua înclinarea. Dar nu în fața poporului român, ci, din păcate, în fața celor care numai binele României nu îl doresc! Așa a dispărut PNȚCD, așa va dispărea și PSD, partid care nu a învățat nimic din istorie, dând calitatea de partid românesc pe cea de adunătură de găști fără niciun Dumnezeu! Sic transit gloria mundi…

Comment here