Muzicale

Adrian Sînă & Betty Blue – Dulce Împăcare

“Dulce împăcare” este cea mai nouă piesă a lui Adrian Sînă, înregistrată în colaborare cu Betty Blue, care revine în atenția publicului după absența din ultimii ani din peisajul muzical autohton.

“Muzica va rămâne tot timpul o parte din mine. Timpul dedicat familiei a fost ca o pauză de care aveam nevoie, iar acum simt că este momentul meu. M-am schimbat, m-am maturizat, am descoperit ce mi se potrivește și care este mesajul meu ca artist, iar asta se va simți în stilul muzical al pieselor mele noi. Așa că ne vom auzi mult mai des de acum înainte! De asemenea, a fost o adevărată bucurie și onoare să lucrez cu Adrian Sina și să am ocazia să învăț de la un om atât de talentat”, spune Betty Blue despre revenirea sa.

Piesa este concepută ca o poezie de dragoste modernă, iar mesajul transmis este ca un sfat pentru toți oamenii care au găsit iubirea adevărată, și anume să nu renunțe la cel mai mic obstacol. Nu există relație perfectă, iar împăcarea este cea mai dulce. Videoclipul, regizat de Silviu Mindroc, este unul de imagine și prezintă atât cadre cu Adrian Șînă și Betty Blue, cât și cu doi dansatori ale căror mișcări reprezintă suișurile și coborâșurile unei povești de dragoste actuale.

Pe final de an, Adrian Sînă revine în atenția noastră cu piesa “Dulce împăcare”, după lansările din acest an marca Akcent, “Si Me Quieres” și “Without You”, care au cucerit piața internațională. Totodată, 2019 este un an special pentru Akcent, care aniversează 20 de ani de hit-uri, concerte și succes, atât local cât și internațional.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here