Minerit și EnergieStirile Zilei

Adrian Marciuc: Tăcere suspectă la CE Oltenia. Salariații sunt neliniștiți, toată lumea fierbe!

Adrian Marciuc cere conducerii Complexului Energetic Oltenia să prezinte situația financiară a companiei și soluții de redresare.

Vicepreședintele Federației Univers vrea ca datele să fie prezentate, joi, în ședința comisiei mixte. Marciuc este îngrijorat după ce diverși lideri politici au vorbit despre ”viitorul sumbru” al companiei de la Târgu-Jiu.

„Având în vedere că nu a existat un punct de vedere oficial referitor la acuzele care prevăd un viitor sumbru al companiei, vă solicităm să dați dovadă de responsabilitate și să tratați cu maximă seriozitate cele solicitate. Vă transmitem că toate aceste date aruncate în media prezintă o imagine denaturată a companiei, care creează o stare de neliniște și nesiguranță în rândul salariaților, fiind supuși unui stres continuu care se reflectă în activitatea zilnică“ se arată într-o adresă trimisă de Adrian Marciuc șefilor CEO.

Marciuc susține că în rândul minierilor și energeticienilor este fierbere mare. CE Oltenia a anunțat o pierdere de 1,1 miliarde de lei pe 2018.

”Trebuia să ne autosesizăm, pentru că văd o tăcere suspectă la CE Oltenia. Toată lumea fierbe, o fierbere care nu este bună pentru salariați” spune liderul sindical.

Adrian Marciuc ne-a mai declarat că, după ce va fi prezentată situația financiară reală a CEO, sindicatele vor merge la Ministerul Energiei pentru a aflat ce planuri au guvernanții cu compania de la Târgu-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here