Sportive

Adrian Garcea, cea de-a șaptea medalie de aur în 2020

Multiplul campion național, gorjeanul Adrian Garcea și-a trecut în palmares o nouă medalie de aur. Sportivul, cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu- CS Pandurii, s-a impus, sâmbătă, în cursa de 8000 de metri, la Campionatul Național de Cros, desfășurat la Giroc, Județul Timiș.

După competiția din Banat, ultima din acest sezon competițional, Garcea se declară mulțumit de rezultatele obținute în acest an.

„Anul 2020 a fost unul foarte bun din punct de vedere al carierei. Am obținut șapte medalii de aur: patru la Campionatele Naționale de sală – seniori și tineret, două în aer liber la Campionatul Național de pistă și ultima, cea de azi, de la Campionatul Național de Cros. Pe lângă acestea, am mai câștigat două medalii de argint și una de bronz, atât la competițiile de sală, cât și în aer liber. Cursa de la Giroc a fost una destul de ușoară, având în vedere această perioadă, dar și vremea care și a spus cuvântul. Mă bucur că am reușit să închei acest sezon competițional cu încă o medalie de aur”, a declarat campionul gorjean pentru csmtargujiu.ro.

Adrian Garcea, 21 de ani, a câștigat aurul în Banat, după ce a terminat cursa în 24:42.68. Pe locul doi a sosit sportivul de la CSM Gloria Buzău, Daniel Peter Herman, cu 24:50.98, în timp ce locul trei, cu 25:00.87, a fost ocupat de Mihai Cochior de la CS Poli Iași.

Următoarea competiție, la care va lua startul Adrian Garcea, va avea loc în ianuarie 2021.

Comment here